За нас

РИНГС 09 ЕООД е българска частна фирма с дългогодишен опит в управлението и администрирането на електронни магазини за отопление, камини на твърдо гориво и части и съоръжения за тях.
На нашия сайт предлагаме голямо разнообразие от камини от утвърдени български производители от бранша. Големият контраст на житейския стандарт в страната ни накара да поддържаме различен асортимент от стоки. Стараем се да се придържаме към философията на фирмата - да бъдем близо до клиента и адекватно да отговаряме на нуждите му. Затова създадохме за вас - нашите клиенти, уеб сайт с името http://borsakamini.com, за да влезем директно във вашия дом и да осигурим всички потребности на настоящи и бъдещи клиенти.

Това, което можем да дадем на потребителите, е професионална консултация, гъвкави решения и адекватно отношение към техните проблеми. Целта и стратегията на фирмата е да задоволи максимално изискванията на своите клиенти с добро обслужване, високо качество на предлаганата техника, компетентна информация и атрактивна система за отстъпки на редовните клиенти.
Стремим се да предоставяме на клиентите асортимент от уреди на конкурентни цени, отговарящи на изискванията и потребностите им.
Дружеството е регистрирано по ЗДДС. Управител е инж. Галя Енчева.