Доставка

Уважаеми клиенти, всички ваши поръчки, от нашия On-line магазин, ще ви бъдат изпратени чрез куриерска фирма на посочения от вас адрес.


Заплащането на продуктите, става чрез наложен платеж.  Ако желаете да направите превод по банков път, моля свържете се с нас на телефоните в контакти или чрез формата за контакт на сайта. Дължимата сума за стоката и куриерската услуга се заплаща на куриера, извършващ доставката на адреса или при получаване. При заплащането се използва Пощенски паричен превод (ППП). Клиентът получава фискален документ от куриера като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиентът запазва фискалния документ от куриера, който замества касова бележка като доказателство за извършеното плащане! За да получите документ за покупката, молим, изискайте разписка за Пощенски паричен превод (ППП) от куриера. Съгласно чл.3 ал.1 от Наредба №18 от ЗДДС и договор за НП с ППП с лицензиран пощенски оператор, сумите получаваме по банкова сметка на фирмата. Не работим с лично предаване и заплащане в брой, което освобождава търговеца от задължението да издава касов бон в този случай. При издаване на фактура, клиентът трябва да приложи към нея и бележката, издадена му от куриера.

Доставката на всички продукти е безплатна, не заплащате нищо повече от цената, обявена на сайта, с изключение на тези продукти, за които изрично е отбелязано, че доставката не е безплатна.

След попълване на заявка за доставка, наш сътрудник ще се свърже с вас на посочения

телефон за потвърждение на детайлите на поръчката.

Сроковете за получаване на пратка са до 3 работни дни.

Имате право да върнете закупена стока в 14 дневен срок, като заплатите транспортните разходи.


Всяко ваше изискване към доставката може да упоменете в полето за специални инструкции при поръчка.


ВАЖНО! - Моля разопаковайте и огледайте Вашата пратка, при доставката, за цялост и деформации в присъствие на куриера.
Рекламации за счупване или нараняване на продуктите се приема само в присъствие на куриера, за което трябва да се състави протокол.
 


За повече информация, моля свържете се с нас.